Alla inlägg den 28 april 2010

Av Nina Hellberg - 28 april 2010 11:12

Äntligen börjar det smyga på lite vårkänslor i kropp och själ! Igår fick barnen åka och köpa nya cyklar och det bara lyste av lycka i deras plirögon.Vi hade besök av Trojas uppfödare som gav en handräckning när de skulle skruvas ihop, tack för hjälpen Crister! Appropå hundar och uppfödare så var vi hemma hos dom i måndags och Trojas syster Ami har fått 11st bedårande valpar som nu är 6 veckor gamla...jag säger bara i´m in lööööve with a handsome boy....vad tror ni hände???


Mm,just det =O  Vi ska skaffa en bebis!! Det blir en gosse denna gång och detta är ett gemensamt beslut i familjen! Den blir Sundsvallsbo den 12 maj coh hela familjen är så förväntansfulla.Själv har jag lite blandande känslor inför en ny hund, Troja finns fortfarande så starkt kvar i mitt hjärta och i minnet så det känns faktiskt lite som om att man överger henne på ngt sätt. Hon var en one in a lifetime hund och jag kommer helt klart jämföra han med henne....Jag kan erkänna att hennes koppel och matskålar finns kvar och den nya killen kommer inte att få ärva hennes grejer utan det blir nya för honom. Hon finns ff kvar här hemma också, ibland hör jag hur hon lägger sig tungt ner och suckar ute i hallen, som hon brukar göra.....usch nu sitter jag här med tårarna trillandes nerför kinderna igen.... mår jag inge vidare bara för att jag tar upp om henne, tänk att man kan sörja en hund så djupt =( Hon är verkligen saknad här hemma och jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka min ängel....


Kattungarna busar nu för fulla muggar och det kommer kattungeintressenter denna vecka så nu känner man att dom börjar bli stora de små ullbullarna.


Donna och Violets bebisar börjar också bli större (såklart tänker väl ni,hihi men jag som ser dom hela dagarna tycker ju att de är mina småpluttar och de växer ju smygande så man inte märker det så väl!  Jag fotade G och H kullarna igår men bilderna blev inte så bra så jag ska ta om dom.Det är inte lätt att få dom att posera fint, haha! Håll till godo med dessa så länge.....   En chokladpralin..   En till....   En brun paddtjej...Violets dotter!         
Ovido - Quiz & Flashcards