Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Nina Hellberg - 22 mars 2010 13:00

  Jag kan inte se mig mätt på Bell`s små underverk! Inatt fick jag gå upp 2 ggr för att kolla att alla fick sin del i mjölkbaren, vilket de inte fick men jag agerade domare och avstyrde slagsmålen med de små minitassarna som de så flitigt viftar med, haha! Till slut var det så lugnt och fridfullt, alla tuttade och smaskade så där som bara dygnsgamla kattungar kan  man blir alldeles varm av kärlek till de små. Jag hoppas verkligen att jag aldrig blir "van" och ta dessa små liven för given och slutar känna denna ömhet för de små som jag gör  när de föds!


Denna gång är det svårt att se könen på de små men jag tror att det bara är pojkar i kullen men är osäker på en bebis som kan vara en tjej!Färgerna tror jag är, 2 röda eller creme och 2 bruna, en av dessa gossar kommer jag nog att sätta ut med halvfodervärdsavtal, dvs man betalar halva kattungen och jag har viss avelsrätt en begränsad tid. Om ett par veckor ser vi om det finns någon snygg modell(casanova) som vi kan nyttja till våra brudar


Jag har faktiskt tagit mig för att putsa fönster här hemma, såååå duktig så!

Beställa gardintyger står på nästa rad på min "att göra lista". Ja just nu ska jag ta och dela upp de stora Tacopajer som jag gjorde häromkvällen, de måste in i frysen bums så vi kanske hörs senare!


Lev väl gott folk!

        

Ovido - Quiz & Flashcards